Twitter Facebook

Jump to content



For Support/complaints mail to [email protected]

For Data center questions: Datacenter-IE.com & DC-IE.com & CCIEDatacenter-IE.com
For Routing and Switching questions: Router-IE.com & CCIERNS-IE.com
For Security questions: Security-IE.com & CCIESecurity-IE.com
For Wireless questions: Wireless-IE.com & CCIEWireless-IE.com
For Service Provider questions: ServiceProvider-IE.com & SP-IE.com & CCIEServiceProvider-IE.com
For Collaboration-IE questions : Collaboration-IE.com & CollaborationIE.com & CCIECollaboration-IE.com
For CCDE-IE questions - CCDE-IE.com
For JUNIPER-IE questions : JUNIPER-IE.com & JUNIPERIE.com


Photo

Lab 3 updated Questions [REQ]


1 reply to this topic

#1 dijeshkeloth

 
dijeshkeloth

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 16 posts
  • 1 thanks
 

Posted 09 September 2014 - 05:11 AM

Hi guys there is update in lab 3 questions please kindly share those questions i am working on lab3 solution


Thanked by 1 Member:
hashmath

#2 akankshu_aditya

 
akankshu_aditya

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 14 posts
  • 0 thanks
 

Posted 22 September 2014 - 12:45 AM

Hey did you face any problem in IPS interface pair.. because when I was doing IPS interface pair the traffic was not flowing through the IPS sensor and the monitor section in GUI IPS shown that the packet is sent to broadcast if ping is sent from ASA1 - 7.7.33.10 to R6 - 7.7.55.3

If you know the problem kindly let me know @email

[email protected]



Reply to this topic



  


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users