Twitter Facebook

Jump to content



For Support/complaints mail to [email protected]

For Data center questions: Datacenter-IE.com & DC-IE.com & CCIEDatacenter-IE.com
For Routing and Switching questions: Router-IE.com & CCIERNS-IE.com
For Security questions: Security-IE.com & CCIESecurity-IE.com
For Wireless questions: Wireless-IE.com & CCIEWireless-IE.com
For Service Provider questions: ServiceProvider-IE.com & SP-IE.com & CCIEServiceProvider-IE.com
For Collaboration-IE questions : Collaboration-IE.com & CollaborationIE.com & CCIECollaboration-IE.com
For CCDE-IE questions - CCDE-IE.com
For JUNIPER-IE questions : JUNIPER-IE.com & JUNIPERIE.com


Photo

Got LAB7 and failed


5 replies to this topic

#1 sec_rack

 
sec_rack

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • 3 thanks
 

Posted 01 April 2016 - 01:22 PM

Hi,
I got LAB7 yesterday and failed. I would now like to get in touch with someone that also got LAB7 to exchange experience. Please PM me. But only serious people. I do NOT want to start a study group where millions of people talk one over each other and get nothing done.
The biggest issues I had were:
- WCCP redirection on SW1 not working. The redirection ACL was correct, I also used SDM template routing, but the SW1 did not redirect traffic. After two hours the redirection started to work from itself. And I loosed time troubleshooting it...
- Section 6. The SW6 was constantly complaining that the radius was dead/alive. But the ISE on the other hand correctly authenticated and authorized the phone or the client. I also saw bidirectional traffic on both ASA's where the traffic was traversing.
 
I can share more experience and observation.
 
cheers 

  • state auto insurance and Online Payday Loans like this

Thanked by 3 Members:
tito , malayvyas2014 , mujahid786

#2 ritz

 
ritz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • 0 thanks
 

Posted 01 April 2016 - 01:28 PM

 
how did you know you had lab7 not lab 3.3 ? 


#3 SECBUDDY

 
SECBUDDY

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • 0 thanks
 

Posted 01 April 2016 - 01:32 PM

Regarding WCCP, did you reboot SW1 ?
and as I'm preparing for my 3rd attempt, which lab did you get before ?
thx


#4 ohsnap2014

 
ohsnap2014

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 16 posts
  • 1 thanks
 

Posted 01 April 2016 - 09:15 PM

Like the person above said, you need to reboot the switch after you issue the sdm prefer routing command.

 

Which location did you get LAB 7 at?



#5 tito

 
tito

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • 0 thanks
 

Posted 03 July 2016 - 01:00 PM

what about below sections:

- sec [2.7]: WSA

r these regexs correct: http://7\.7\.130\.2:1700/exechttp://7\.7\.130\.2:1700/level/(0?[0-9|1[0-5)/exec 

 

- sec [3.3]:WLC

did u creat ( int vlan 2 = 7.7.2.6) on SW6 to be the GW of AP and delete it after AP join the WLC [or] not

 

- sec [5.3]:uRPF

is these ACL correct or not?

access-list 101 permit ip any host 101.6.6.6

access-list 101 deny ip any any log

And which interfaces you applied the uRPF command, gig0/2 only [or] all interfaces?

 

- sec [6.3]:LWA

how did u verify this section?



#6 gil0rd

 
gil0rd

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • 0 thanks
 

Posted 04 July 2016 - 09:01 AM

Hi Mates, Greetings! I newbie here. I will take the exam on October. I'm wondering where did you get those information?

Please let me know, if there is any group I need to join. Please advise. thank you very much.





Reply to this topic



  


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users